Papaya mud pack, 50 ml, Ayurmed

Papaya mud pack, 50 ml, Ayurmed

STAR INTERNATIONAL MED
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Mastile cu extracte din fructe sunt bogate in substante nutritive si antioxidanti care hranesc, hidrateaza si energizeaza pielea.
PAPAYA MUD PACK este o masca revitalizanta, cu efect exfoliant, care reduce ridurile si confera pielii un aspect catifelat si tanar.
Papaya contine o enzima, papaina, care este un exfoliant natural eficient, inlaturand celulele moarte si petele pigmentare de la suprafata tenului. Continutul bogat in minerale si vitamine, in special vitamina C, confera fructului de papaya proprietatea de redare a fermitatii si elasticitatii pielii prin producerea de mai mult colagen si elastina, contribuind, astfel, la diminuarea ridurilor.
Papaya stimuleaza refacerea celulara, este un foarte bun hidratant iar antioxidantii din fruct protejeaza tenul de stresul oxidativ si distrugerile celulare, pielea devenind neteda si catifelata. Are efect pe toate tipurile de ten dar cu precadere pe tenul sensibil, predispus la iritatii.
Modul de utilizare: Se aplica o cantitate suficienta de PAPAYA MUD PACK pe fata, gat si decolteu evitand zona din jurul ochilor. Se lasa sa actioneze 20-30 minute. Nu se lasa pana la uscare completa. Se clateste din abundenta cu apa. Ulterior se aplica o crema hidratanta.

Detalii ale produsului

22045

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!