Aktiv Immun plus  echinacea x 20 cpr film,...

Aktiv Immun plus echinacea x 20 cpr film, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Imunitate inainte de toate
Un aport corect si constant de substante nutritive joacă un rol important pentru un sistem imunitar puternic si apărarea organismului. Organismul nu poate stoca anumite vitamine pentru o lungă perioadă de timp. Astfel, de exemplu, dacă se consumă cantităti mari de Vitamina C dintr-o dată, organismul elimină o parte din aceasta nefolosită. Pe de altă parte, corpul uman poate produce singur Vitamina D, prin expunerea regulată la lumina soarelui. Totusi, această productie proprie este adesea insuficientă la latitudinea la care ne situăm noi pe Glob, corelat si cu conditiile de viată. Dacă sinteza proprie de vitamina D nu există sau este mică, atunci este necesar un aport crescut de Vitamina D din alimentatie.
Comprimatele Doppelherz® aktiv Immun plus Echinacea contin 5 vitamine selectionate (A, C, D, B6 si B12) si 3 microelemente (Zinc, Fier, Seleniu), care contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar. Suplimentar, produsul contine 25 mg pulbere uscată din suc de Echinacea.
Formularea DEPOT
Substantele nutritive sunt eliberate treptat timp de cateva ore si astfel sunt furnizate organismului pentru o perioadă mai lungă de timp de-a lungul unei zile.
Vitamina A contribuie la mentinerea sănătătii membranelor mucoase.
Vitaminele B12 si B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuării.
Pe langă contributia la functionarea normală a sistemului imunitar, Vitamina C contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitamina D – nutrientul cu multiple functii pentru sănătate - contribuie la mentinerea sănătătii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Suplimentar, contribuie si la functionarea normală a sistemului imunitar.
Echinacea - aliatul imunitătii tale

Detalii ale produsului

20503

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!