Baraka 450mg x 24cps

Baraka 450mg x 24cps

PHARCO EGIPT
Stoc epuizat
24,56 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, BARAKA asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.
Indicatii:
Baraka se recomanda persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a arborelui respirator precum si la fumatori.
Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.Contraindicatii:
La pacientii cu trombocitopenie si pacientii ce urmeaza tratamente cu antitrombotice se va utiliza numai cu avizul medicului.
Nu se administreaza gravidelor.

Detalii ale produsului

Compozitie
Uleiul semintelor de chimen negru contine acizi grasi saturati si nesaturati, ulei volatil, vitamine, enzime si saruri minerale, saponine si nigelone (substante specifice plantei Nigella sativa).
Mod de administrare
La copii peste 12 ani si adulti Pentru cresterea capacitatii de aparare anti-infectioasa si ca antioxidant: 3-4 capsule pe zi continuu timp de o luna sau in cure periodice de 21 zile pe luna, 3-6 luni consecutiv; Ca antitusiv: 3 capsule pe zi, 7-14 zile.
Ambalare
cutei cu 24 de capsule
5825

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!