Fiorda coacaze negre x 30 cpr

Fiorda coacaze negre x 30 cpr

PLANTEXTRAKT CLUJ
24,53 lei
Cu TVA

Descriere

Lichenul-de-piatră-islandez (Cetraria islandica) si Nalba-de-grădină (Althaea rosea – var.nigra), au efect emolient si plăcut asupra cavitătii bucale, a gatului, faringelui si corzilor vocale, fiind calmante in caz de iritatie a gatului si a faringelui.
Impreună cu Măcesul (Rosa canina), cele trei componente contin compusi cu proprietăti de sustinere a sistemului imunitar impotriva agentilor externi, contribuind la starea fizică de bine.
Lichenul-de-piatră-islandez contine compusi cu proprietăti de sustinere a sănătătii sistemului respirator, a bronhiilor, fiind util in caz de tuse iritativă.
Recomandări:
iritatie in gat (cu senzatie de uscăciune, prurit si/sau durere),
răguseală,
tuse iritativă,
Simptome care pot fi intalnite:
in caz de răceală, alergii, diferite probleme la nivelul gatului (obstructie nazală – respiratie pe gură, deviatie de sept etc);
la fumători, persoane care isi suprasolicită vocea, expunere la aer conditionat sau poluare atmosferică

Detalii ale produsului

Compozitie
Extract de Lichen-de-piatră-islandez 100 mg Extract din fructe de Măceș 15 mg Extract de Nalbă-de-grădină – var.nigra 15 mg
Mod de administrare
Adulți și copii peste 4 ani: 1 - 6 comprimate pe zi. Comprimatul se menține în gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau mănânce cel puțin 30 de minute după dizolvarea comprimatului. Produsele pot fi folosite și de femei însărcinate și care alăptează. Produs sigur pentru diabetici! Fără zahăr adăugat.
17197

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!