Immunilflor Junior sirop, 180mililitri, ESI Italia

Immunilflor Junior sirop, 180mililitri, ESI Italia

ESI ITALIA
Stoc epuizat
44,99 lei
Cu TVA

Descriere

Intărirea sistemului imunitar vă ajută să faceti fată mai bine sezonului rece. Veti putea reduce răcelile si gripele atat de des intalnite in lunile acestea. ESI a dezvoltat gama de produse Immunilflor exact pentru acest scop: suplimente alimentare cu Echinaceea, enzime, Vitamina C si alte substante naturale care să intărească sistemul imunitar.Immunilflor junior sirop este un supliment alimentar cu formulă complexă pe bază de echinaceea, propolis, acerola si miere de manuka. Extractele de echinaceea si acerola sustin mecanismele naturale de apărare ale organismului. Produsul contine 1 miliard de enzime per doză (culturi probiotice pasteurizate).

Detalii ale produsului

Compozitie
miere de manuka, propolis, acerola, echinaceea purpurea, cu 4% polifenolia, echinaceea purpurea, cu 2% acid cicoric – 0.2%, echinaceea angustifolia, cu 4% echinacozide – 0.1%, amestec de bacterii lactice pasteurizate (Lactobacillus casei HA-10).
45317

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!