Vitix, 30 comprimate, ACM Laboratoire

Vitix, 30 comprimate, ACM Laboratoire

ACM LABORATOIRE
Ultimele produse in stoc
93,50 lei
Cu TVA

Descriere

Vitix, 30 comprimate, ACM Laboratoire contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Este o formulă originală, ce asociază un extract vegetal din pepene galben (Cucumis melo L.), brevetat (Extramel), bogat în antioxidanți, alături de o combinație de vitamine (C, E, B9, B12) și minerale (Se, Cu, Zn).

Compoziţie:

Agenți de încărcare: Celuloză Microcristalină, Fosfat Tricalcic; Vitamina C (Acid L-Ascorbic), Gluconat de Zinc, Vitamina E (DL-alfa-Acetat de Tocoferil), Drojdie bogată în Seleniu; agent de aglutinare: Stearat de Magneziu; Vitamina B9 (Acid Folic); maltodextrină; Extract de pepene-galben (Cucumis melo L.); Gluconat de Cupru; Vitamina B12 (Ciancobalamină); Agenți de glazurare: Hidroxipropilmetilceluloză, Celuloză microcristalină, Mono și Digliceride Acetilate, Coloranți: Dioxid de Titan, Oxid de Fier, Complex Cupru-Clorofilă.

*Vitamina C, Vitamina E, Cuprul, Seleniul și Zincul ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apă, în timpul mesei.

Precauţii şi avertizӑri:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se păstra ferit de căldură și umiditate. În sarcină, consultați medicul dumneavoastră.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 30 de comprimate
27961

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!