Humer decongestionant spray nazal x 50ml

Humer decongestionant spray nazal x 50ml

LAB. URGO FRANTA
41,49 lei
Cu TVA

Descriere

Deoarece este hipertonic, HUMER Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii are o concentraţie mai mare in sare marină. Prin urmare, desfundă nasul adulţilor şi al copiilor prin intermediul osmozei, facilitand eliminarea mucozităţilor şi ajutand la evacuarea agenţilor infecţioşi şi a alergenilor.Astfel, Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii contribuie la protejarea nasului impotriva infectiei in timpul unei răceli sau sinuzite.Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii desfundă nasul, şi poate fi utilizat in timpul răcelii, sinuzitei, rinitei alergice, la copii peste varsta de 3 luni şi in timpul sarcinii.

Detalii ale produsului

Compozitie
100% apă de mare, bogată în săruri minerale şi oligoelemente: magneziu, cupru, aur, argint, sulf, seleniu, mangan, etc. Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii este o soluţie nazală sterilă, hipertonă, fără conservanţi.
Mod de administrare
Humer Decongestionant Nazal 100% Apă de Mare pentru adulţi/copii poate fi folosit în orice poziţie. Introduceţi uşor duza în nară până la inelul de siguranţă. Apasaţi pe pulverizator 1 – 2 pulverizări în fiecare nară, de 2 sau 3 ori pe zi înainte de masă. Curăţaţi duza cu apă fierbinte după fiecare utilizare.
13132

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!