Parasoftin Sosete Exfoliante

Parasoftin Sosete Exfoliante

Zdrovit
27,81 lei
Cu TVA

Descriere

Reprezinta o solutie inovatoare pentru ingrijirea intensiva si confortabila a pielii talpilor. In functie de gradul de deteriorare a pielii talpilor, compozitia parasoftin penetreaza si inmoaie stratul cornos al epidermei si exfoliaza calusurile. Acizi AHA si BHA stimuleaza eficient procesele de regenerare si de reinnoire a pielii.
Ingredientele produsului hidrateaza pielea uscata si sustin regenerarea si reconstructia epidermei, avand efect de netezire si catifelare.

Detalii ale produsului

Compozitie
alcool denaturatapapropilenglicolacid lacticacid glicolicureelactat de sodiuulei hidrogenat de castor PEG-40betainaparumextract din fruct de passifloraalantoinaextract din lamaiementolextract din miereextract din Opuntia Ficus-indicaextract din fruct de pyrus communisextract din ananasextract din struguriacid citric
Mod de administrare
Indepartati lacul de unghii si bijuteriile de picioare si glezne inainte de utilizare. Lacul de unghii sau reziduurile acestuia trebuie indepartate complet.
Taiati cu atentie ambalajul si repartizati uniform lichidul in sosete.
Purtati sosetele in picioare timp de 60-90 minute. Pentru confort sporit, purtati sosete subtiri de bumbac peste cele exfoliante
Clatiti cu grija picioarele cu apa si sapun
Ambalare
1 bucata
10130

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!