Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Untul de cacao este cunoscut si ca ulei teobroma. Este o grasime naturala vegetala comestibila de culoare galben pal provenind din boabele de cacao. Este extras din boabe de cacao si poate fi folosit pentru a produce ciocolata, pudra de cacao, produse farmaceutice, unguente si articole de toaleta. Untul de cacao are usoare arome si gust de ciocolata. Ciocolata alba este produsa din unt de cacao. Untul crud de cacao este fabricat prin utilizarea metodei de presare la rece, care face ca produsul sa-si pastreze in cea mai mare proportie toti nutrientii naturali.
Untul de cacao este o grasime foarte stabila, contine antioxidanti naturali care previn rancezeala si ii asigura un termen de valabilitate de 2-5 ani, facandu-l sa fie o buna alegere si pentru realizarea de produse nealimentare. Textura fina, parfumul dulceag si proprietatile sale emoliente fac ca el sa fie unul din cele mai populare ingrediente folosite in producerea de cosmetice si produse de ingrijire a pielii, cum ar fi sapunurile si lotiunile.
Untul de cacao este o grasime foarte stabila, contine antioxidanti naturali care previn rancezeala si ii asigura un termen de valabilitate de 2-5 ani, facandu-l sa fie o buna alegere si pentru realizarea de produse nealimentare. Textura fina, parfumul dulceag si proprietatile sale emoliente fac ca el sa fie unul din cele mai populare ingrediente folosite in producerea de cosmetice si produse de ingrijire a pielii, cum ar fi sapunurile si lotiunile.