Aptamil prosyneo 1 x 400g

Aptamil prosyneo 1 x 400g

NUTRICIA OLANDA
Stoc epuizat
52,29 lei
Cu TVA

Descriere

Aptamil 1 Prosyneo ,400 g, Nutricia FORMULA SPECIAL CONCEPUTA CU PROTEINE HIDROLIZATE SI SYNEO™
La NUTRICIA, ne dedicăm misiunii noastre de a intelege secretele laptelui matern, cea mai bună nutritie pentru imunitate. Mai mult, vrem să impărtăsim intreaga noastră cunoastere pentru ca mămicile să aibă incredere in nutritia pe care o oferă bebelusilor lor.
De 50 de ani, echipa de oameni de stiintă de la Nutricia se dedică cercetării nutritiei primilor ani de viată pentru a intelege cum putem sustine mai bine dezvoltarea bebelusilor. Astfel, am dezvoltat Aptamil® Prosyneo™ 1, formulă de inceput, concepută special pentru nevoile nutritionale ale bebelusilor.
Formula noastră completă nutritional contine SYNEO™, bazat pe cercetare de pionierat, si proteine hidrolizate – o structură unică de proteine fragmentate in bucăti mici, precum si DHA (Omega 3).
FOARTE IMPORTANT:Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău, astfel că alăptarea trebuie să dureze o perioadă cat mai indelungată. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pană la 6 luni. Se foloseste numai la indicatia si sub indrumarea medicului sau asistentului medical si numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Detalii ale produsului

35930

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!