Nan expert pro complete comfort, 400 g, Nestlé
Nan expert pro complete comfort, 400 g, Nestlé
  • Nou
Nan expert pro complete comfort, 400 g, Nestlé
Nan expert pro complete comfort, 400 g, Nestlé

Nan expert pro complete comfort, 400 g, Nestlé

NESTLE ROMANIA
78,50 lei
Cu TVA

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Pentru regimul special al sugarilor cu probleme digestive minore.

Descriere

NAN EXPERTpro Complete Comfort, un aliment destinat unor scopuri medicale care ajută regimul sugarilor cu probleme digestive minore (regurgitare, constipație, colici). Conține: Amidon. Fibre GOS/FOS. L. reuteri. Proteine hidrolizate ușor de digerat, NAN EXPERTpro COMPLETE COMFORT este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale pentru regimul sugarilor cu probleme digestive minore, care contine: Amidon - continut usor de digerat indicat pentru a reduce incidenta, frecventa si volumul de regurgitare, precum si pentru cresterea stabilitatii continutului gastric. Cu fibre GOS/FOS care imbunatatesc consistenta scaunului. L. reuteri - culturi lactice care ajuta motilitatea tubului digestiv si la reducerea frecventei regurgitatiilor, constipatiei si colicilor. Proteine partial hidrolizate - un amestec optimizat de proteine hipoalergice obtinut printr-o tehnologie speciala care face ca proteinele laptelui de vaca sa se elimine mai rapid din stomac si sa fie mai usor de digerat. NAN EXPERTpro COMPLETE COMFORT se utilizeaza sub supraveghere medicala. Contraindicatii: nu este indicat in caz de alergii sau suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca. Nu este destinat pentru administrare parenterala.
Instructiuni de preparare:
1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele NAN EXPERTpro COMPLETE COMFORT pentru bebelus. 2. Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de administrare si toarna exact cantitatea de apa necesara. 6. Foloseste doar masura din cutie si niveleaza pudra de lapte sugari cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de administrare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei bebelusului. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra cu formula speciala de lapte s-a dizolvat complet. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente:
Lactoză, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), amidon din cartofi, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale (fosfați de potasiu, citrați de calciu, clorură de magneziu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, sulfat feros, fosfați de calciu, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), aminoacizi (L-arginină, L-histidină, L-fenilalanină), bitartrat de colină, ulei de Mortierella alpina (ARA), ulei din microalga Schizochytrium sp. (DHA), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], taurină, culturi de Limosilactobacillus reuteri7, inozitol, nucleotide [citidină 5’-acid monofosforic (CMP), uridină 5’-acid fosforic (UMP), adenozină 5’-acid fosforic (AMP), guanozină 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitină. 7Culturi de Limosilactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB, min. 8,9x105 cfu/g.Alergeni:
lactoza, zerAtentionari:
ATENŢIE: Apa nefiartă, biberoanele nefierte sau diluţia incorectă pot duce la îmbolnăvirea sugarului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea şi hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea sugarului tău. Prepară un singur biberon cu formula specială de lapte NAN EXPERTpro COMPLETE COMFORT o dată. Hrăneşte sugarul imediat şi urmează cu exactitate instrucţiunile. Nu păstra un biberon neterminat, aruncă conţinutul neconsumat. Ţine întotdeauna sugarul în braţe când îl hrăneşti. Dacă îl laşi nesupravegheat se poate îneca.* Pentru a păstra numărul de culturi vii, apa fiartă trebuie răcită până la 40°C înainte de a adăuga pudra. ** Notă: folosește numai măsura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multă sau mai puțină pudră de lapte sugari decât este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutriție insuficientă a bebelușului tău. Nu modifica proporțiile formulelor de lapte pentru bebeluși fără avizul medicului.*** La această vârstă se recomandă introducerea treptată în dieta sugarului a cerealelor, precum și a altor alimente (legume, fructe, carne, pește). Cere sfatul medicului tău înainte de a introduce orice nou aliment în alimentația bebelușului. Dacă medicul tău recomandă introducerea mai devreme a alimentelor noi, redu corespunzător cantitatea de lapte așa cum îți recomandă acesta.
NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și copii de vârstă mică. Alăptarea trebuie să continue pe o perioadă cât mai îndelungată. Înainte de a te decide să folosesti o formulă de lapte pentru sugari, consultă medicul tau.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 400 grame
53908

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!