Topfer Bio nr 1 lapte de capra, 400g, TOPFER...

Topfer Bio nr 1 lapte de capra, 400g, TOPFER GMBH GERMANIA

TOPFER GMBH GERMANIA
76,15 lei
Cu TVA

Descriere

Descriere produs

Formula Topfer Bio 1 cu lapte de capră este potrivită de la naștere atunci când copilul nu este alăptat sau pe lângă alăptare. Studiile de lungă durată au arătat că formula de lapte de capră pentru sugari oferă o alternativă bună, sigură și interesantă pentru formula laptelui de vacă. Conține o proporție mare de acizi grași  polinesaturați, care sunt importanți pentru nutriția umană iar compoziția specială a proteinei din lapte de capră face ușor digerarea. Laptele Topfer Bio 1 de capră organic are proteine ​​similare cu laptele de vacă și, prin urmare, nu ar trebui utilizat pentru copiii cu alergii la proteinele din lapte de vacă. Produs în conformitate cu cele mai recente cunoștințe nutriționale, Topfer Bio 1 cu lapte de capră respectă cele mai înalte standarde de calitate și conține toți nutrienții importanți pentru primele  6 luni.

Important

Formula Töpfer Bio 1 cu lapte de capră are proteine ​​similare cu laptele de vacă și, prin urmare, nu ar trebui utilizat pentru copiii cu alergii la proteina ​​din laptele de vacă. Alăptarea este întotdeauna cea mai bună pentru copilul tău, deoarece laptele matern oferă toate substanțele nutritive de care copilul tău are nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă. Dacă doriți să utilizați formula pentru sugari, consultați medicul pediatru . Nu dați bebelușului biberonul pentru a-l folosi ca suzeta sau pentru a suge constant. Contactul regulat sau continuu cu alimentele care conțin carbohidrați poate provoca carii grave, ducând la deteriorarea dinților. Deci, odată ce bebelușul nu mai dorește, sticla trebuie să fie luată.

Mod de preparare

1. Fierbeți cantitatea necesară de apă și lăsați-o să se răcească  până la aproximativ 40 ° C- 50 ° C.

2. Puneți jumătate din apă în sticlă - înainte de utilizare, asigurați-vă că sticla și tetina au fost sterilizate corespunzator.

3. Turnați cantitatea  de Topfer Bio 1 cu lapte de capră  prevăzută in tabel. Pentru o dozare corespunzătoare se va nivela cantitatea de lapte praf din lingurița gradată. 

4. Închideți sticla și agitați puternic. Adaugati restul de apă fiartă și  agitați din nou puternic.

5. Lăsați conținutul sticlei să se răcească până la temperatura de băut. Verificați temperatura înainte de a hrăni bebelușul.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie 400g
45273

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!