Nan Optipro 3, 800g, Nestlé
Nan Optipro 3, 800g, Nestlé
Nan Optipro 3, 800g, Nestlé
Nan Optipro 3, 800g, Nestlé

Nan Optipro 3, 800g, Nestlé

NESTLE ROMANIA
75,80 lei
Cu TVA

Produs pe baza de lapte, fortifiat, pentru copii de varsta mica. Produs premium sub forma de pudra. De la 1 an

Descriere

Nan Optipro 3, 800g, Nestlé este un produs pe baza de lapte destinat copiilor de vârstă mică de la 1 an, ca parte lichidă a alimentației, dezvoltat pe baza cercetărilor Nestlé în domeniul nutriției și sănătății copiilor., Cu peste 155 de ani de expertiza, Nestlé combina inovarea bazata pe stiinta in domeniul sanatatii copiilor pe tot parcursul vietii si promisiunea de a avea grija de planeta, pentru un viitor uimitor. NAN OPTIPRO 3 HMO este un produs pe baza de lapte destinat copiilor de vârstă mică de la 1 an, ca parte lichidă a alimentației, dezvoltat pe baza cercetărilor Nestlé în domeniul nutriției și sănătății copiilor. Conține o combinație unică de ingrediente, susținând o bună dezvoltare fizică și mentală a copilului tău în această etapă, ajutând astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul său. OPTIPRO: tehnologie unica de optimizare a proteinelor. 5 HMO COMPLEX: (2’-FL, DFL, LNT, 6'-SL, 3'-SL): oligozaharide identice sctructural cu cele din laptele matern. L.reuteri: culturi similare cu cele care se găsesc și în laptele matern. 7VITAMINA D SI CALCIU: Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al copiilor si, alaturi de Calciu, este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii., Cu peste 155 de ani de expertiza, Nestlé combina inovarea bazata pe stiinta in domeniul sanatatii copiilor pe tot parcursul vietii si promisiunea de a avea grija de planeta, pentru un viitor uimitor. NAN OPTIPRO 3 HMO este un produs pe baza de lapte destinat copiilor de vârstă mică de la 1 an, ca parte lichidă a alimentației, dezvoltat pe baza cercetărilor Nestlé în domeniul nutriției și sănătății copiilor. Conține o combinație unică de ingrediente, susținând o bună dezvoltare fizică și mentală a copilului tău în această etapă, ajutând astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul său. OPTIPRO: tehnologie unica de optimizare a proteinelor. 5 HMO COMPLEX: (2’-FL, DFL, LNT, 6'-SL, 3'-SL): oligozaharide identice sctructural cu cele din laptele matern. L.reuteri: culturi similare cu cele care se găsesc și în laptele matern. 7VITAMINA D SI CALCIU: Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al copiilor si, alaturi de Calciu, este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii.

Instructiuni de preparare:
1. Spală-te bine pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru copilul tău. 2. Spală bine sticla, tetina și capacul până nu mai rămân urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire. 3. Se fierbe apa potabilă timp de 5 minute, apoi las-o să se răcească (~40°C). 4. Consultă și urmează modul de administrare. Mai întâi toarnă exact cantitatea de apă necesară în biberon. Apoi adaugă numărul exact de măsuri rase din formula de lapte pentru bebelusi, corespunzător vârstei sugarului, folosind doar lingurița dozatoare din interior. 5. Asigură-te că lingurița dozatoare este uscată și pune-o înapoi în cutie. Închide bine cutia după fiecare folosire și păstreaz-o într-un loc răcoros și uscat. 6. Închide canuta și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet. Verifică temperatura înainte de hrănire. 7. Asigura-te ca preparatul este consumat imediat dupa preparare. 1Daca se utilizeaza un sterilizator cu abur, se urmeaza instructiunile producatorului. Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40 grade C, inainte de a adauga pudra. Foloseste numai lingurita dozatoare din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a sugarului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului. De la varsta de 12 luni, copilul tau trebuie sa primeasca zilnic 2 portii de NAN SUPREMEPRO, alturi de alte alimente (cereale, carne, legume, peste, oua sau fructe) ca parte a unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.


Ingrediente:
lapte 73% (lapte integral, lapte degresat), lactoză, maltodextrină, uleiuri vegetale (rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, minerale (citrați de calciu, carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodură de potasiu), corector de aciditate fosfați de potasiu, emulgator lecitină din soia, amestec 2'-fucozil-lactoză/difucozil-lactoză (2'-FL/DFL) (conține lactoză), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavină (vitamina B2), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), D-biotină, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamină (vitamina B12)], lacto-N-tetraoză (LNT) (conține lactoză), culturi de Limosilactobacillus reuteri*, sare de sodiu 6'-sialil-lactoză (6'-SL) (conține lactoză), sare de sodiu 3'-sialil-lactoză (3'-SL) (conține lactoză). 4Culturi de Limosilactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB, min. 8,9x105 cfu/g.Alergeni:
lapte, zer, lactoza, soia

Atentionari:
ATENŢIE: Apa nefiartă, o cănuță murdară sau diluţia incorectă pot duce la îmbolnăvirea copilului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea şi hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea copilului tău. Prepară o singură porție o dată. Urmează cu exactitate instrucţiunile și ai grijă ca laptele să fie consumat imediat de copilul tău. Nu păstra laptele rămas, aruncă conţinutul neconsumat. Nu lăsa copilul nesupravegheat deoarece se poate îneca. * Pentru a păstra numărul de culturi vii, apa fiartă trebuie răcită până la 40°C înainte de a adăuga pudra. ** Notă: foloseşte numai măsura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multă sau mai puțină pudră decât este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutriție insuficientă a copilului tău. Nu modifica proporțiile fără avizul medicului.
NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și copii de vârstă mică si alăptarea trebuie să continue pe o perioadă cât mai îndelungată. Înainte de a te decide să folosesti un preparat pentru copii de vasrta mica, consultă medicul tau.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 800 grame
Varsta
1 an+
35881

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!