Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé
Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé
Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé
Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé
Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé
Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé

Nan Fara Lactoza, 400 g, Nestlé

NESTLE ROMANIA
62,80 lei
Cu TVA

Lapte de început. Produs premium sub formă de pudră. De la naștere. Neindicat pentru sugarii cu galactozemie.

Descriere

NAN Fara Lactoza (neindicat pentru sugarii cu galactozemie) este o formula speciala de lapte de inceput pentru bebelusi care poate fi folosita de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati. Prin combinatia sa unica de ingrediente ii asigura bebelusului tau toti nutrientii necesari pentru o buna dezvoltare fizica si mentala. Laptele NAN Fara Lactoza contine L. reuteri, sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern si DHA, in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127). Intreaba medicul specialist despre laptele de inceput NAN FARALACTOZA., NAN Fara Lactoza (neindicat pentru sugarii cu galactozemie) este o formula speciala de lapte de inceput pentru bebelusi care poate fi folosita de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati. Prin combinatia sa unica de ingrediente ii asigura bebelusului tau toti nutrientii necesari pentru o buna dezvoltare fizica si mentala. Laptele NAN Fara Lactoza contine L. reuteri, sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern si DHA, in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127). Intreaba medicul specialist despre laptele de inceput NAN FARALACTOZA.
Instructiuni de preparare:
1. Spala-te bine pe maini inainte de a pregati laptele NAN FARA LACTOZA pentru bebelus. 2. Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire. 3. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 4. Consulta si urmeaza modul de administrare. Mai intai toarna exact cantitatea de apa necesara in biberon. Apoi adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei bebelusului, folosind doar lingurita dozatoare din interior. 5. Asigura-te ca lingurita dozatoare este uscata si pune-o inapoi in cutie. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. 6. Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra de lapte fara lactoza pentru sugari s-a dizolvat complet. Verifica temperatura inainte de hranire.
Ingrediente:
Sirop de glucoză, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), izolat de proteine din zer, proteine din lapte, minerale (citrați de calciu, clorură de potasiu, fosfați de sodiu, citrat de potasiu, oxid de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), emulgator lecitină din soia, ulei de pește, bitartrat de colină, ulei de Mortierella alpina, aminoacizi (L-fenilalanină, L-histidină, L-triptofan), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], culturi de Limosilactobacillus reuteri**, taurină, nucleotide [citidină 5’-acid monofosforic (CMP), uridină 5’-acid fosforic (UMP), adenozină 5’-acid fosforic (AMP), guanozină 5'-acid fosforic (GMP)], inozitol, L-carnitină. **Culturi de Limosilactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB.Alergeni:
zer, lapte, soia, pesteAtentionari:
ATENŢIE: Apa nefiartă, biberoanele nefierte sau diluţia incorectă pot duce la îmbolnăvirea sugarului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea şi hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea sugarului tău. Prepară un singur biberon cu formula speciala de lapte NAN FĂRĂ LACTOZĂ o dată. Hrăneşte sugarul imediat şi urmează cu exactitate instrucţiunile. Nu păstra un biberon neterminat, aruncă conţinutul neconsumat. *Ţine întotdeauna sugarul în braţe când îl hrăneşti. Dacă îl laşi nesupravegheat se poate îneca. Pentru a păstra numărul de culturi vii, apa fiartă trebuie răcită până la 40°C înainte de a adăuga pudra. **Notă: folosește numai măsura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multă sau mai puțină pudră de lapte sugari decât este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutriție insuficientă a bebelușului tău. Nu modifica proporțiile fromulelor speciale de lapte NAN fără avizul medicului. ***La această vârstă se recomandă introducerea treptată în dieta sugarului a cerealelor, precum și a altor alimente (legume, fructe, carne, pește). Cere sfatul medicului tău înainte de a introduce orice nou aliment în alimentația bebelușului. Dacă medicul tău recomandă introducerea mai devreme a alimentelor noi, redu corespunzător cantitatea de lapte așa cum îți recomandă acesta.
NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și copii de vârstă mică. Alăptarea trebuie să continue pe o perioadă cât mai îndelungată. Înainte de a te decide să folosesti o formulă de lapte pentru sugari, consultă medicul tau.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 400 grame
Compozitie
Sirop de glucozauleiuri vegetale (palmier, rapita slab in acid erucic, cocos, floarea soarelui, Crypthecodinium cohnii, Mortierella alpina)proteine din zerproteine din lapte
minerale: (citrat de calciu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, fosfat de sodiu, fosfat de calciu, fosfat de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodura de potasiu, hidroxid de calciu, selenat de sodiu)
lecitina de soiaacid citric
vitamine: C, B3, B5, E, B1, A, B2, B6, B7, B9, K, D, B12
culturi de Lactobacillus Reuteribitartrat de colinainozitol nucleotide taurina L-carnitina.
Mod de administrare
Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari
Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.
Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire.
Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C).
Consulta modul de preparare si toarna exact cantitatea de apa necesara.
Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi.
Consulta modul de preparare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului.
Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.
Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.
Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat.
Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.
Ambalare
400 g
15075

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!