Sinupret sirop, 100ml, Bionorica, Bionorica...

Sinupret sirop, 100ml, Bionorica, Bionorica Arzneimittel Gmbh Germania

BIONORICA ARZNEIMITTEL GMBH GERMANIA
35,50 lei
Cu TVA

Descriere

Sinupret sirop, 100ml, Bionorica este un medicament din plante utilizat în tratamentul inflamațiilor acute și cronice ale mucoasei sinusurilor paranazale. 

Detalii ale produsului

Ingrediente
Substanțele active sunt: extract din gențiană (rădăcină), verbină (iarbă), măcriș (iarbă), soc (floare), ciuboțica-cucului (floare cu caliciu). Un ml sirop conține: 416,8 mg extract (proporția medicament/extract 1:38,5) din rădăcină de gențiană (Gentianae radix), tăiată; iarbă de verbină (Verbenae herba), tăiată; iarbă de măcriș (Rumicis herba), tăiată; flori de soc (Sambuci flos), măcinate; flori de ciuboțica-cucului cu caliciu (Primulae flos cum calycibus), tăiate; (1:3:3:3:3); - Celelalte componente sunt: maltitol lichid, aromă de cireșe.
Prezentare
Flacon 100ml
Mod de administrare
Luați Sinupret Sirop de 3 ori pe zi (dimineața, la prânz și seara) cu ajutorul măsurii dozatoare, nediluat sau diluat cu puțină apă. Dacă este necesar, după ce se ia medicația se poate bea puțin lichid (fără alcool), de preferat un pahar cu apă. Sinupret Sirop poate fi administrat în timpul mesei, cu puțin lichid, sau independent de mese. Dacă aveți un stomac sensibil, este recomandat să luați Sinupret Sirop după mese. Agitați înainte de utilizare.
OTC
DA
Precautii
Nu utilizați Sinupret Sirop dacă sunteți alergic (hipersensibil) la rădăcină de gențiană, iarbă de verbină, iarbă de măcriș, flori de soc, flori de ciuboțica-cucului sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament Vă rugăm să vă adresați medicului dacă simptomele durează mai mult de 7-14 zile, se înrăutățesc sau revin periodic și/sau dacă apar simptome ca sângerări nazale, febră persistentă, secreții nazale purulente sau simptome neclare. În cazul pacienţilor care au gastrită sau la pacienţii cu stomac sensibil, acest medicament trebuie să se ia cu foarte mare precauţie.
13214

Fisiere asociate

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!