Urimil forte, 7 plasturi, Farma Derma

Urimil forte, 7 plasturi, Farma Derma

FARMA DERMA SRL
Stoc epuizat
57,83 lei
Cu TVA

Descriere

Plasturii Urimil Forte neuro sunt asfel conceputi pentru a asigura eliberarea treptata pe parcursul a 24 de ore a ingredientelor active continute.A nu se utiliza in caz de alergie la oricare dintre ingrediente. Doar pentru uz extern. Produs de unica folosinta. Evitati contactul cu ochii. Nu aplicati plasturele pe rani deschise sau pe piele lezata. Intrerupeti utilizarea in caz de hipersensibilitate sau iritatii ale pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Detalii ale produsului

Compozitie
Copolimer de acrilat, Extract din florile de Arnica Montana, Extract din radacina de Harpagophytum Procumbens (Gheara diavolului), Vanilil Butil Eter, Uridina monofosfat disodica, Dimetil Sulfona, Clorura de sodiu, Clorura de magneziu, Fenoxietanol, Etilhexilglicerina.
Mod de administrare
Spalati-va bine mainile cu apa si sapun inainte de a aplica plasturele. Curatati pielea pentru a indeparta, lotiuni sau uleiurile si uscati zona cu un prosop curat. Indepartati stratul protector al plasturelui si aplicati partea adeziva pe piele. Apasati partea adeziva a platurelui pe piele, folosind degetele, pentru a va asigura ca plasturele este lipit bine. Nu aplicati pe umflaturi sau pliuri! Dupa folosire, asigurati-va ca plicul este inchis pentru a pastra plasturii ramasi.
Ambalare
Cutie cu 7 buc
19393

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!