Therasal Gastro forte 250mg, 30 capsule, VEDRA...

Therasal Gastro forte 250mg, 30 capsule, VEDRA INTERNARIONAL AD

VEDRA INTERNARIONAL AD
22,65 lei
Cu TVA

Descriere

Descriere:

Supliment alimentar cu o formula inspirata dintr-o reteta utilizata din cele mai vechi timpuri, cu eficacitate asupra sanatatii si integritatii pielii si mucoaselor gastrice si intestinale.

Asocierea vitaminelor A si E, vitamine liposolubile, cu grasimea, ajuta la absorbtia eficienta a acestora si la utilizarea lor optima de catre organism.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, cauzat de radicalii liberi, iar vitamina A contribuie la procesul de diferentiere celulara, la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase, implicit si a membranelor stomacului si a intestinelor. De sanatatea membranelor mucoase depinde buna functionare si confortul stomacului si a intestinelor subtire si gros.

Ingrediente:

  • Ulei rafinat din seminte de floarea-soarelui; grasime animala; capsula moale (agent gelatinizant: gelatina; agent de umezire: glicerina; apa purificata); grasime de pasare; extract din fructe de Mar (Pyrus malus);
  • extract din frunze de Praz (Allium porrum); acetat de D-alfa tocoferol/ vitamina E; palmitat de retinil/ vitamina A

Mod de utilizare: se consuma cate 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 30 minute inainte de mesele principale. Se recomanda utilizarea produsului in cure de minimum 3 luni. Doza zilnica recomandata poate varia in functie de necesitati si se poate modifica doar la sfatul consultantului de specialitate.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 30 capsule
48909

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!