Sarea celtica, cunoscuta si sub denumirea de sare gri datorita nuantei distinctive, se diferentiaza de alte tipuri de sare, precum sarea de Himalaya sau sarea obisnuita de mare.
Aceasta este colectata din Atlantic, pe coastele Britaniei din Franta, folosind metode traditionale celtice; pentru extragere si uscare se utilizeaza doar unelte de lemn, fara metal, iar uscarea sarii se face natural, sub soare. Fiind nerafinata, sarea celtica contine toate cele 84 de oligoelemente gasite în apa de mare si în corpul uman.
Ingrediente: 100% Sare celtica de mare grunjoasa neiodata.
Recomandari de utilizare: Ideala pentru condimentarea salatelor, muraturilor, omletelor, carnii, legumelor la cuptor, pastelor si altele.Produsul nu contine alergeni!
Instructiuni de pastrare: Pastrati produsul în ambalajul original, într-un loc uscat, întunecat si racoros.
Jacques Delangre, un autor de renume care a discutat beneficiile sarurilor pentru sanatate, a popularizat tehnica traditionala de recoltare a sarii de mare prin cartea sa "Puterile ascunse ale sarurilor de mare", care a câstigat notorietate în rândul profesionistilor din domeniul medical.Sarea celtica detine, de asemenea, proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, fiind eficace în tratamentul diverselor afec?iuni ale pielii, cum ar fi eczemele, psoriazisul sau infectiile cutanate, si poate reduce inflamatia articulara.