Happy scutece big midi nr. 3 (5-9kg),...

Happy scutece big midi nr. 3 (5-9kg), 70 bucati, BELLA ROMANIA IMPEX SRL

BELLA ROMANIA IMPEX SRL
64,58 lei
Cu TVA

Descriere

Happy scutece big midi nr. 3 (5-9kg), 70 bucati, BELLA ROMANIA IMPEX SRL

Scutece pentru copilaşii cu o greutate cuprinsă în intervalul 5-9 kg. Odată ce bebeluşul creşte are nevoie de scutece care să-i ofere libertate de mişcare pentru a descoperi lumea. În aceasta etapă scutecul nu trebuie sa asigure doar o absorbţie sporită, ci şi libertate maximă de mişcare. Scutecele au la baza un set de caracteristici esenţiale pentru un funduleţ uscat şi pentru libertate de mişcare. Stratul absorbant special din neţesut asigură distribuţia rapidă a umezelii pe întreaga suprafaţă a scutecului, păstrând astfel pielea bebeluşului uscată.

Soft&Delicate înseamnă:

• Ajustare perfectă perfecta pe corpul bebeluşului

• Confort deosebit

• O alegere sigură pentru pielea bebeluşilor: 0% parfum, 0% loţiune

GARANȚIA CALITĂȚII

Scutecele Happy Soft&Delicate sunt recomandate de Institutul Mamei şi Copilului Polonia şi au certificare Dermatest.

Institutul Mamei și Copilului este o unitate științifică și de cercetare cunoscută în Polonia și în străinătate cu aproape 70 de ani de tradiție în furnizarea de opinii cu privire la produse pentru bebeluşi, copii și femei însărcinate. Logo-ul său de pe produse înseamnă că acestea au fost verificate minuțios de o echipă de experți medicali și științifici ai Institutului, în ceea ce privește siguranța generală, de sănătate și dezvoltare.

Dermatest este un institut dermatologic independent, de renume mondial, ce reunește oameni de știință, dermatologi și alergologi.

SCHIMBARE POZITIVĂ

Ambalajul noilor scutece Bella Baby Happy SOFT&DELICATE este produs în tehnologie zero waste. Deșeurile de plastic generate în timpul producției de ambalaje sunt reutilizate integral în procesul de producție. Scutecele conțin celuloză naturală provenită din surse responsabile.

Detalii ale produsului

Prezentare
Pachet cu 70 bucati
48901

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!