Aquafresh pasta dinti extreme clean lasting...

Aquafresh pasta dinti extreme clean lasting fresh x75 ml

GLAXOSMITHKLINE ANGLIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Ce este: Aquafresh Extreme Clean Lasting Fresh este o pasta de dinti care are o formula cu micro-cristale de curatare, oferind o curatare superioara a spatiilor greu accesibile. Aceasta iti ofera, totodata, o senzatie de prospetime.
Cui se adreseaza: Este o pasta de dinti potrivita pentru persoanele cu varsta de peste 7 ani care se confrunta cu o respiratie urat mirositoare. Beneficii: Prin periaj de doua ori pe zi, aceasta combate respiratia urat mirositoare, ajuta la mentinerea sanatatii gingivale, intareste smaltul si curata chiar si zonele greu accesibile. De ce sa alegi: Formula sa cu micro-cristale de 5 ori mai mici decat particulele abrazive din pasta de dinti obisnuita ofera curatarea chiar si a spatiilor greu accesibile. Cum se utilizeaza: Pentru rezultate optime, spala-te pe dinti cu Aquafresh Extreme Clean Lasting Fresh de doua ori pe zi timp de doua minute. Cum functioneaza: Pasta de dinti Aquafresh Extreme Clean Lasting Fresh contine micro-cristale de 5 ori mai mici decat particulele abrazive din pasta de dinti obisnuita, oferind o curatare superioara a spatiilor greu accesibile. Formula pastei de dinti contine si Zinc, un mineral activ care neutralizeaza compusii volatili care contribuie la mirosul neplacut al gurii.

Detalii ale produsului

Compozitie
AquaSorbitolHydrated SilicaGlycerinPentasodium TriphosphatePEG-6AluminaSodium Lauryl SulfateAroma Xanthan GumCocamidopropyl BetaineSodium CitrateTitanium DioxideCarrageenanSodium FluorideZinc ChlorideSodium SaccharinSodium HydroxideLimoneneCI 74160CI 74260.
9959

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!