Colgate pasta total, 25 ml, Procter & Gamble

Colgate pasta total, 25 ml, Procter & Gamble

PROCTER & GAMBLE
Stoc epuizat
2,62 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru a fi siguri că faceti tot posibilul pentru a vă mentine gura sănătoasă, aveti nevoie de o actiune vizibilă! De aceea, pasta de dinti Colgate Total® Visible Action este concepută cu tehnologia unică de schimbare a culorii – cand periati, spuma albă devine albastră pe măsură ce combate bacteriile nu numai la nivelul dintilor, ci si la nivelul limbii, obrajilor si gingiilor, timp de 24 ore*. Bucurati-vă de siguranta unei guri cu adevărat mai sănătoase, cu cea mai bună pastă de dinti Colgate pentru dvs.
*după 4 săptămani de utilizare continuă, de 2 ori pe zi
BENEFICII
Pasta de dinti Colgate Total® Visible Action este concepută cu o tehnologie unică de schimbare a culorii.
In timp ce periati, puteti vedea si simti cum curătă! Spuma albă devine albastră in timp ce combate bacteriile din intreaga gură .
Combate bacteriile nu doar la nivelul dintilor, ci si la nivelul limbii, obrajilor si gingiilor, timp de 24 ore*: cea mai bună pastă de dinti Colgate pentru intreaga gură.
Pasta de dinti Colgate Total® Visible Action asigură o protectie excelentă impotriva plăcii si a gingivitei, si combate, de asemenea, zilnic bacteriile, respiratia neplăcută, eroziunea smaltului, hipersensibilitatea, cariile, placa, tartrul, petele si problemele gingivale.

Detalii ale produsului

Compozitie
Glycerin Aqua Hydrated Silica Calcium Pyrophosphate Sodium Lauryl Sulfate Arginine Aroma Cellulose Gum Zinc Oxide Benzyl Alcohol Poloxamer 407 Zinc Citrate Tetrasodium Pyrophosphate Xanthan Gum Cocamidopropyl Betaine Sodium Fluoride Sodium Saccharin Phosphoric Acid Sucralose
1912

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!