Lacalut aktiv pasta dinti herbal x75ml

Lacalut aktiv pasta dinti herbal x75ml

Zdrovit
Stoc epuizat
16,63 lei
Cu TVA

Descriere

Formula dovedită LACALUT® aktiv cu 8 remedii naturale din plante intăreste dinţii si gingiile.
LACALUT aktiv Herbal cu plante medicinale combate tartrul, sangerarea si iritatia gingivala si indeparteaza placa bacteriana, actionand totodata impotriva formarii cariilor.
LACALUT aktiv Herbal previne aparitia pungilor parodontale si reprezinta un tratament profilactic contra parodontozei, responsabila pentru resorbtia osoasa, mobilitatea dentara si pierderea dintilor.

Detalii ale produsului

Compozitie
Formulă cu 8 plante medicinale: Extractul de smirnă și uleiurile esenţiale de calitate superioară de fenicul, anason, eucalipt, mentă, cimbru, mușeţel și salvie asigură sănătatea dinţilor și a gingiilor și oferă o respiraţie proaspătă de lungă durată.
Mod de administrare
Copii de 6 ani sau mai mici: a se folosi sub supravegherea unui adult o cantitate de marimea unui bob de mazare, pentru a reduce riscul de ingerare. Dacă sunt utilizate suplimente de fluor din alte surse, va rugam sa consultati medicul dentist sau medicul de familie.
Ambalare
75 ml
10196

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!