Pasta de dinti Dental cream x 100 g

Pasta de dinti Dental cream x 100 g

HIMALAYA DRUG. CO. INDIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

O combinaţie de ingrediente active naturale ce oferă protecţie completă şi de durată dinţilor şi gingiilor. Extractul de Neem, cu proprietăţile sale antibacteriene, previne formarea cariilor, respiraţia neplăcută şi sangerarile gingivale. Extractul de Rodie ajută la menţinerea sănătăţii gingiilor. Pasta de dinţi este indicată in igienă dentară zilnică, afecţiuni gingivale şi respiraţie neplacută.

Detalii ale produsului

Compozitie
apasiliciu hidratatglicerinalauril sulfat de sodiudioxid de titanaromaguma xantanzaharina sodicamentolextract din scoarta de Punica Granatumfluorura de calciubenzoat de sodiusulfit de sodiuextract din fructe de Zanthoxylum Alatumextract din scoarta de acacia arabicaextract din fructe de terminalia Chebulaextract din fructe de Terminalia Bellerica, 3 diollimonen
Mod de administrare
Folosiţi produsul de cel puţin 2 ori pe zi.
Copiii sub 6 ani necesită supravegherea adulţilor şi folosirea unei cantităţi de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare.

Nu înghiţiţi! Clătiţi bine după periere.
Ambalare
100 g
14930

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!