Sensodyne pasta dinti complete protection x75ml

Sensodyne pasta dinti complete protection x75ml

GLAXOSMITHKLINE ANGLIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Pasta de dinţi Sensodyne Complete Protection a fost special concepută pentru persoanele cu dinţi sensibili. Prin periaj de două ori pe zi, Sensodyne Complete Protection: calmează durerea dinţilor sensibili, intăreşte smalţul, te ajută să ţii placa bacteriană sub control, contribuie la mentinerea gingiilor sănătoase, oferă intregii guri senzaţia de prospeţime, te ajută să păstrezi albul natural al dinţilor tăi, oferă o senzaţie de curătenie.

Detalii ale produsului

Compozitie
GlycerinPEG-8Hydrated SilicaPentasodium TriphosphateAromaSodium Lauryl SulfateTitanium DioxideCarbomerSodium SaccharinStannous FluorideCocamidopropyl BetaineLimonene Conține fluorură de staniu 0,454% w/w (1100 ppm fluor).
Mod de administrare
Adulţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste: Periază dinții de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, evită înghițirea, apoi scuipă. Copii cu vârsta până în 12 ani: A nu se folosi de către copii cu vârsta sub 12 ani decât la recomandarea medicului dentist sau a medicului de familie.
10016

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!