Sensodyne pasta dinti extra whitening x100ml...

Sensodyne pasta dinti extra whitening x100ml ata dentara

GLAXOSMITHKLINE ANGLIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Noua formulă are o tehnologie imbunătăţită de albire avand ca beneficii indepărtarea petelor fără o acţiune mai abrazivă asupra dinţilor*. Aceasta inseamnă că, prin periaj de două ori pe zi, Sensodyne Extra Whitening oferă protecţie de lungă durată impotriva sensibilităţii dentare şi dinţi mai albi.

Detalii ale produsului

Compozitie
AquaHydrated silicaSorbitolGlycerinPentasodium TriphosphatePotassium NitratePEG-6AromaTitanium DioxideSodium Methyl Cocoyl TaurateCocamidopropyl BetaineXanthan GumSodium HydroxideSodium SaccharinSodium Fluoride Conține fluorură de sodiu 0,306% w/w (1400 ppm fluor).
Mod de administrare
Copii 6-12 ani: in primele 3 zile de la debut cate 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continua cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.Copii peste 12 ani şi adulţi:in primele 3 zile de la debut cate 2 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continua cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua inca 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.
10013

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!