Sensodyne pasta dinti repair and protect...

Sensodyne pasta dinti repair and protect whitening x75ml

GLAXOSMITHKLINE ANGLIA
23,05 lei
Cu TVA

Descriere

Sensodyne Repair & Protect Whitening este o pastă de dinţi cu formulă unică pe bază de NovaMin si fluor, care ajută la repararea* zonelor sensibile ale dinţilor tăi si in acelaşi timp la redarea albului* natural al dinţilor. Ea conţine tehnologia NovaMin, care ajută la repararea zonelor vulnerabile ale dinţilor prin formarea unui strat protector compus din minerale similare celor din structura naturală a dintelui.

Detalii ale produsului

Compozitie
GlycerinPEG-8Hydrated SilicaCalcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN)Cocamidopropyl BetaineSodium Methyl Cocoyl TaurateTitanium DioxideAromaCarbomerSodium FluorideSodium SaccharinLimonene Conține fluorură de sodiu 0,3152% w/w (1450 ppm fluor).
Mod de administrare
Adulţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste: Periază dinții de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, minimizează înghițirea, apoi scuipă. Asigură-te că periezi toate zonele sensibile ale dinților. Copii cu vârsta până în 12 ani: A nu se folosi de către copii cu vârsta sub 12 ani decât la recomandarea medicului dentist sau a medicului de familie.
10028

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!