Sensodyne pasta dinti repair and protect x75ml...

Sensodyne pasta dinti repair and protect x75ml apa coolmint x 500 ml cadou

GLAXOSMITHKLINE ANGLIA
Ultimele produse in stoc
22,11 lei
Cu TVA

Descriere

Pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect este o pastă de dinti cu formulă unică pe bază de NovaMin si fluor care ajută la repararea zonelor sensibile ale dintilor tăi, prin formarea unui strat reparator compus din minerale similare celor din structura naturală a dintelui.Ameliorarea sensibilităţii dentareProtecţie de lungă durată impotriva sensibilităţii dentareStrat dur pentru o reparare puternicăOferă o senzatie de prospetime

Detalii ale produsului

Compozitie
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Conține fluorură de sodiu 0,3152% w/w (1450 ppm fluor)
Mod de administrare
Adulţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste: Periază dinții de două ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, minimizează înghițirea, apoi scuipă. Asigură-te că periezi toate zonele sensibile ale dinților. Copii cu vârsta până în 12 ani: A nu se folosi de către copii cu vârsta sub 12 ani decât la recomandarea medicului dentist sau a medicului de familie.
19285

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!