• Nou
Melatonina lipozomala 5mg, 30 capsule, LAB....

Melatonina lipozomala 5mg, 30 capsule, LAB. REMEDIA ROMANIA

LAB. REMEDIA ROMANIA
14,00 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:

  • extractul de Lemon Balm (Melissa officinalis L.) poate contribui la menținerea unei dispoziții pozitive și a unei bune funcționări cognitive, la relaxare optimă;
  • melatonina este o substanță activă, naturală, secretată la nivelul creierului de către glanda pineală;
  • sinteza acesteia este stimulată de întuneric și diminuată de lumină;
  • producerea de melatonină scade odată cu înaintarea în vârstă, în special, după vârsta de 40 de ani;
  • poate contribui la menținerea unui somn sănătos;
  • melatonina poate contribui la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la atenuarea tulburărilor de somn.

Mod de utilizare:

Adulți: câte 1 capsulă pe zi, cu 30 de minute înainte de culcare.

Ingrediente:

COMPOZIȚIE/CAPSULĂ (410 mg): extract 6-7:1 din frunze de Melissa officinalis L., standardizat în minim 2% flavone 30 mg; melatonină 50% pe suport lipozomal (acizi grași 10-15% și fosfolipide 15-20%) PureWay™ M 10 mg (conține 5 mg melatonină); fructooligozaharide minim 93% (GoFos P 95) 5 mg; Bacillus coagulans 100x109 UFC/g 1 mg; Lactobacillus rhamnosus 500x109 UFC/g 1 mg; Bacillus lactis 500x109 UFC/g 1 mg; Lactobacillus plantarum 500x109 UFC/g 1 mg; Bacillus longum 100x109 UFC/g 1 mg; Lactobacillus casei 400x109 UFC/g 1 mg; Lactobacillus paracasei 400x109 UFC/g 1 mg; Bacillus breve 300x109 UFC/g 1 mg; Bacillus helveticus 200x109 UFC/g 1 mg; agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: talc, amidon porumb, amidon porumb pregelatinizat, dioxid de siliciu coloidal. Capsula conține hidroxipropilmetilceluloză.

Precautii:

Acest produs este destinat exclusiv adulților. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. În cazul unor afecțiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul specialistului este absolut necesar înaintea utilizării acestui produs. Nu este recomandată administrarea în timpul sarcinii sau alăptării. Poate crește glicemia la persoanele diabetice și poate crește tensiunea arterială. Somnolență pe timpul zilei, amețeli, dureri de cap, ușoară depresie, iritabilitate și disconfort intestinal. Poate influența negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Poate interacționa cu sedativele, contraceptivele orale, antidiabeticele, anticoagulantele, imunosupresoarele. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25˚C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumină. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 30 de capsule
53900

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!