Cosmopor transparent 10cmx25cm, 25 bucati, Paul...

Cosmopor transparent 10cmx25cm, 25 bucati, Paul Hartmann AG

PAUL HARTMANN AG
133,28 lei
Cu TVA

Descriere

Descriere:

Cosmopor® Transparent este un pansament transparent, steril, autoadeziv, cu un corp absorbant, potrivit pentru ingrijirea postoperatorie a plagilor usor exsudative, pentru protectie impotriva penetrarii bacteriilor si pentru utilizare ca pansament steril in cazul leziunilor minore.

Filmul din poliuretan semipermeabil este acoperit cu un adezivprietenos cu pielea. Filmul faciliteaza trecerea libera a vaporilor de apa si a gazelor, prevenind astfel macerarea pielii; este impermeabil la apa si potrivit pentru utilizare la dus. Corpul plasturelui absoarbe exsudatul si nu se lipeste de plaga. Colturile rotunjite ale filmului impiedica rularea acestuia, permitand o aderenta sigura si un timp mai lung de purtare. Cosmopor® Transparent se adapteaza bine contururilor si sectiunilor conice ale corpului, asigurand astfel libertatea de miscare.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 25 de bucati
50708

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!