Bicarbonat de sodiu, 1kg, Herbavit

Bicarbonat de sodiu, 1kg, Herbavit

HERBAVIT
8,31 lei
Cu TVA

Descriere

Bicarbonatul de sodiu comercializat de catre noi este fara aluminiu. Fiind unul dintre putinele de pe piata romaneasca care NU contine aluminiu, bicarbonatul de sodiu este utilizat pe scara larga si in saloanele de cosmetica si infrumusetare. Bicarbonatul de sodiu este, intr-un mod neasteptat, un remediu excelent pentru o multitudine de afectiuni.
Multi considera bicarbonatul de sodiu un remediu natural chiar si pentru cancer, bolile infectioase si nu numai! Bicarbonatul de sodiu este utilizat pe scara larga si in saloanele de cosmetica si infrumusetare.
Bicarbonatul de sodiu este renumit in gospodare pentru proprietatile sale de dezinfectant dar si pentru puterea vindecatoare sau diferitele moduri de intrebuintare ale sale.
Bicarbonatul de sodiu se foloseste ca agent de crestere a aluatului deoarece produce basicuta de dioxid de carbon care ajuta aluatul la prajituri, briose, paine sau paste sa "creasca”.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente: Bicarbonat de Sodiu - de uz alimentar. ( E500ii)
Mod de administrare
Se administreaza dupa caz.
Ambalare
1000 g
4391

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!