Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini Pharma
Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini Pharma
Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini...
Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini...

Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini Pharma

ANGELINI PHARMA
28,42 lei
Cu TVA

Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini Pharma reduce rapid durerea în gât. Spray cu efect antiinflamator, analgezic, anestezic și antiseptic local. Acționează rapid, direct la locul dureros. Administrat de la primele simptome limitează evoluția infecției și contribuie la protejarea mucoasei. Pentru adulți.

Descriere

Tantum verde forte spray 0.3%, 15ml, Angelini Pharma este recomandat pentru calmarea durerilor puternice în gât și reducerea inflamației din gât. Administrat de la primele simptome poate preveni suprainfecția bacteriană prin efectul antiseptic local.

De ajutor și în tratamentul aftelor bucale sau alte afecțiuni inflamatorii ale gingiilor.

Cum funcționează?

Benzidamina, molecula originală descoperită în laboratoarele Angelini, este substanța activă care conferă spray-ului Tantum Verde Forte capacitatea de a reduce rapid simptomatologia dureroasă apărută atât la nivelul faringelui, cât și al cavității bucale.

Benzidamina calmează durerea în gât prin dubla acțiune împotriva durerii, și, în același timp reduce inflamația, cauza durerii.

Sub forma spray-ului Tantum Verde Forte, benzidamina luptă și împotriva infecției din gât, contribuind astfel la protejarea mucoasei.

Mod de administrare:

Doza recomandată la adulți și vârstnici este de 2 - 4 doze, administrate de 2-6 ori pe zi.

Nu depășiți doza recomandată. Dacă simptomele de inflamație persistă sau se înrăutățesc după 7 zile, adresați-vă medicului dumneavoastră.

Ridicați aplicatorul bucal (canula atomizoare).

Introduceți aplicatorul bucal în gură și pulverizați direct către zona inflamată sau spre gât în cazul afecțiunilor faringelui. Apăsați cu degetul ferm pe aria marcată.

La prima utilizare a sprayului îndepărtați aplicatorul bucal şi apăsați butonul pompei în jos de mai de mai multe ori, până când un spray fin apare la capătul atomizorului (tubului).

Fertilitatea, sarcina şi alăptarea

Nu sunt disponibile date suficiente privind utilizarea topică a benzidaminei în timpul sarcinii şi alăptării.

Dacă este absolut necesar, benzidamina poate fi utilizată pentru administrare topică în timpul sarcinii sau la mamele care alăptează.

Ingrediente:

Substanța activă este clorhidratul de benzidamină. Un ml de soluție conține clorhidrat de benzidamină 3 mg.

Fiecare doză este echivalentă cu 0,17 ml soluție, care conține 0,51 mg de clorhidrat de benzidamină.

Celelalte componente sunt: zaharină sodică, etanol 96%, glicerol, p-hidroxibenzoat de metil (E 218), ulei de ricin hidrogenat, aromă de mentă, apă purificată.

Tantum Verde Forte conține alcool etilic 13,6 mg/doză, făcând posibilă detectarea acestuia în aerul expirat din plămâni prin gură.

Precauții:

Nu utilizați Tantum Verde Forte dacă sunteți alergic la clorhidratul de benzidamină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, enumerate mai sus.

Detalii ale produsului

OTC
DA
Forma farmaceutica
Spray
13265

Fisiere asociate

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!