Ciorapi compresie progresiva pana la genunchi M

Ciorapi compresie progresiva pana la genunchi M

Armor
53,89 lei
Cu TVA

Descriere

Clase de compresie diferite: compresia maxima se realizeaza la nivelul gleznei si scade progresiv spre genunchi.Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.
Intretinere: ciorapii se spala de preferinta manual, folosind apa la max. 35 grade C si un detergent soft sau sapun lichid, se clatesc folosind apa la aceeasi temperatura, nu se storc, se usuca intinsi pe un prosop, in plan orizontal, departe de sursele de caldura.

Detalii ale produsului

Tip produs
Ciorapi medicali
Zona corporala
Picioare
Pentru
Se recomanda purtarea ciorapilor compresivi: in prevenirea venelor varicoase si a trombozelor impotriva durerii constante la nivelul picioarelor sau a umflarii frecvente a picioarelor, atunci cand se sta mult in pozitia asezat sau in picioare dupa interventii chirurgicale (ulcer trofic, tromboza sau scleroterapie) in complicatii venoase in timpul sarcinii in timpul calatoriilor lungi ca masura preventiva la disconfort, senzatii de picioare grele si obosite
46139

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!