Hyalone 60mg/4ml x 1ser

Hyalone 60mg/4ml x 1ser

ANGELINI PHARMA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Hyalone este un inlocuitor temporar al lichidului sinovial, pentru pacientii afectati de artropatia degenerativa sau mecanica de genunchi si sold, ceea ce cauzeaza alterarea performantelor functionale ale lichidului sinovial,fara sinovita activa. Continutul seringii este sterilizat cu aburi.
Hyalone este o solutie sterila, apirogena, vascoelastica, produsa cu sarea de sodiu a acidului hialuronic, obtinuta prin fermentare bacteriana dintr-o fractiune cu greutate moleculara ridicata. Acidul hialuronic, un polizaharid din familia de glicozaminoglicani, este prezent in stare naturala in multe tesuturi umane, cum ar fi cartilajul si lichidul sinovial; este secretat in mod continuu in zona articulatiilor si reprezinta o componenta majora a lichidului sinovial, caruia ii confera vascozitatea si elasticitatea sa caracteristica. Astfel de proprietati sunt fundamentale pentru functiile de lubrifiere si de absorbtie a socului, exercitate de lichid, de obicei in articulatii pentru a proteja cartilajul si tesuturile moi de traumatisme mecanice. In afectiunile traumatice si degenerative ale articulatiilor, se inregistreaza o cantitate insuficienta de acid hialuronic si o pierdere a vascozitatii la nivelul lichidului sinovial, determinand afectarea functiei articulare si o simptomatologie dureroasa. Datele din literatura indica faptul ca administrarea intra-articulara a acidului hialuronic poate restabili proprietatile vascoelastice ale lichidului sinovial, pe langa alinarea durerii si imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.   

Detalii ale produsului

13253

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!