Klorane sampon uscat menta, 150 ml, Pierre Fabre

Klorane sampon uscat menta, 150 ml, Pierre Fabre

LAB. PIERRE FABRE FRANTA
Ultimele produse in stoc
52,83 lei
Cu TVA

Descriere

O adevarata explozie de prospetime intre spalari, samponul uscat Klorane Detox cu menta de apa bio ofera parului si scalpului expus la poluare un impuls de curatare. Formula spray fara clatire, cu pulberi minerale naturale, actioneaza rapid si nu necesita apa. In doar 2 minute, curata parul si confera un efect degheata revigorant, cu un parfum proaspat de menta zdrobita. Un impuls eficace de improspatare a scalpului in timpul perioadelor caniculare, pentru un par sanatos si usor, indiferent de situatie.
Beneficii:
Detoxifiant: curata parul si scalpul de impuritati in 2 minute, fara a fi nevoie de apa.
Revigorant: imbraca parul intr-o explozie de menta revigoranta pentru un par curat si revigorat instantaneu*.
Portabil: acest spray practic cu un finisaj invizibil este ideal pentru a avea la indemana ori de cate ori parul are nevoie de o reimprospatare.

Detalii ale produsului

Compozitie
BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). ISOBUTANE. ALCOHOL. MENTHA AQUATICA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BENZYL SALICYLATE. CETRIMONIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. CYCLODEXTRIN. EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL. FRAGRANCE (PARFUM). IRON OXIDES (CI 77491) (CI 77492) (CI 77499). ISOPROPYL MYRISTATE. LINALOOL. MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL (MENTHA VIRIDIS LEAF OIL). MENTHOL. PROPANEDIOL. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA).
Mod de administrare
Agitati inainte de utilizare. Pulverizati pe parul divizat de la 15cm distanta. Se lasa timp de 2 minute. Se perie bine.
35248

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!