mAurum, 240 ml, Agness Itara

mAurum, 240 ml, Agness Itara

AGNES ITARA SRL
Ultimele produse in stoc
31,96 lei
Cu TVA

Descriere

La nivel fizic aurul acţionează asupra intregului sistemul endocrin avand rolul de modulator/”normalizator”/armonizator. Acest rol deosebit se observă in special la nivelul timusului unde acţiunea aurului coloidal este cea mai vizibilă: are efect de echilibrare hormonală ce susţine funcţia timusului. S-a constatat faptul că nanoparticulele de aur coloidal incetinesc procesul de diminuare a timusului in timp, in mod indirect: aurul coloidal, ce este absorbit in epiteliul timusului, are rolul de a-l proteja, acţionand totodată ca un imunopotenţator (Measel et al, 1974). Este cunoscut in lumea medicală faptul că după atingerea maturităţii, respectiv, la varsta de 18-20 ani, Timusul se diminuează aproximativ 3% pe an (Francis et al, 1985). Astfel, funcţia timusului de a transforma celulele stem extrase din măduvă in celule limfocite mature (celule T imunocompetente – anticorpi) scade direct proporţional. O paranteză la acest fenomen constă in diminuarea accelerată a timusului in cazul persoanelor supraponderale, demonstrat clinic in studiul amintit mai sus, respectiv Francis et al, datorită "atracţiei” acizilor graşi ce tind să se instaleze in timus. In concluzie, dacă timusul nu funcţionează corespunzător, un aport de celule stem nu va conduce la maturizarea timocitelor, ci ele vor deveni cel mult limfocite mono-pozitive cu rol secundar in sistemul imunitar.
In studiul Measel se observă că prezenţa nanomaterialului format din aur (aur coloidal) ajută la maturizarea timocitelor, care, de regulă, devin mature (limfocite) doar 2% din numărul total de timocite. Puterea de transformare a celulelor stem in timocite direct proporţională cu dimensiunea timusului. Atunci cand timusul scade, celulele stem nu se transformă cat ar fi necesar pentru organism in timocite care apoi ar trebui să devină celule T de susţinere sau citotoxice. Menţionăm că studiile cu privire la acţiunea aurului coloidal asupra timusului sunt foarte rare insă ele sunt suficiente cat să demonstreze aspectul mitic, mai bine spus, ezoteric al acţiunii aurului coloidal menţionat la inceput.
Un aspect cu totul extraordinar ce subliniază rolul de elixir al aurului coloidal este funcţia de a "trezi” aşa numitul discernămant la nivelul limfocitelor T. Este cunoscut faptul că in proporţie de 5% fiinţele umane se confruntă cu boli complexe autoimune. Iar un număr şi mai mare, odată cu inaintarea in varstă, se confruntă cu un soi de alienare a funcţiei de discernămant a celulelor T citotoxice care permite dezvoltarea tumorilor "pe nesimţite”.

Detalii ale produsului

36072

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!