Paranix extra strong sampon x 200mlpieptene

Paranix extra strong sampon x 200mlpieptene

OMEGA PHARMA SA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Dispozitiv medical
Omoară 100% păduchii de cap şi ouăle acestora in doar 5 minute si protejeaza impotriva reinfestarii pana la 72 de ore. Pieptan inclus.
Samponul Paranix Extra Strong este testat si dovedit clinic * a fi un tratament eficient impotriva păduchilor de cap si oualor acestora. Are actiune triplă:
A) Tratează - prin sufocarea si deshidratarea păduchilor de cap in 5 minute. Pentru un tratament reusit, se recomandă sa lasati produsul sa actioneze 10 min. Deoarece samponul Paranix Extra Strong nu contine insecticide si foloseste un mod mecanic de actiune, păduchii nu pot dezvoltă rezistentă la ingredientele sale.
B) Protejează - samponul Paranix Extra Strong contine substantă LPF care face părul mai putin atractiv pentru păduchi si protejează părul de reinfestare pană la 72 ore *.
C) Spălati - deci tratati si spălati intr-un singur pas.
Cu o eficienta dovedita clinic, Paranix Extra Strong este 100% efficient in a inlatura paduchii de cap si ouale acestora!
100% EFICIENT (DOVEDIT CLINIC)
RAPID – TRATEAZA PARUL INCA DIN PRIMELE 5 MINUTE
PROTEJEAZA- OFERA PROTECTIE PANA LA 72 DE ORE IMPOTRIVA REINFESTARII
PENTRU INTREAGA FAMILIE: PACHETUL DE 200 ml ESTE POTRIVIT PENTRU A TRATA SI PROTEJA INTREAGA FAMILIE
EFICIENT DE LA PRIMA APLICARE
FARA INSECTICIDE
TESTAT DERMATOLOGIC
PEPTAN INCLUS IN PACHET

Detalii ale produsului

Compozitie
Paraffinum LiquidumLaureth-4MIPA-Laureth SulfateCocoamide DEAAcrylates CopolymerIsododecane GeraniolPhenylethyl phenylacetateCitronellolNerolidol IsomersGeranyl acetateSesamum indicum seed oil
Mod de administrare
Verificați prezența păduchilor de cap Folosiți pieptenele anti-păduchi cu dinți fini din pachet pentru a verifica în mod detaliat părul fiecărui membru al familiei, de preferință la lumina zilei. Faceți un tratament tuturor celor care au păduchi de cap, în aceeași zi, pentru a evita re-infestarea. - Este mai ușor ă verificați părul uscat. - În primul rând, periați pentru a îndepărta încurcăturile, apoi verificați fiecare suvita - Verificați rădăcinile părului, în spat
Ambalare
Flacon de 200 de ml
11649

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!