Parusan tonic energizant x200ml

Parusan tonic energizant x200ml

Zdrovit
42,16 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru par rar si in cazul pierderii difuze a parului
• Stimuleaza circulatia la nivelul scalpului
• Favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive
• Reduce caderea parului si accelereaza faza de crestere a parului.
Corpul omenesc este supus unui ciclu natural complet, iar situatia este identica si in ceea ce priveste parul sau care se afla intr-o faza continua de dezvoltare, urmat de stagiul de repaus si, in cele din urma, ajunge si in etapa de cadere. Caderea difuza a parului la femei este asociata, de regula, cu o expunere dubla la provocari, cum ar fi stresul in familie si la locul de munca.. Caderea parului la femei reprezinta frecvent un subiect tabu, dar care, insa, nu trebuie acceptat in mod tacit.
Tonicul Energizant PARUSAN este un concentrat de nutrienti care asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului si al radacinii firului de par. Pe langa numeroasele ingredinte de calitate superioara (biotina, l-arginina, vitamina E) contine in mod suplimentar un extract conceput special care reduce caderea parului si accelereaza semnificativ cresterea acestuia.

Detalii ale produsului

Compozitie
Formula unica pe baza de ingrediente de calitate superioară (biotina, L-arginina si vitamina E).
Mod de administrare
: Se aplică uşor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clăteşte, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obişnuit.
Cantitate
200 ml
10135

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!