• Nou
Nancare DHA & vitamina D, 10 ml, Nestlé

Nancare DHA & vitamina D, 10 ml, Nestlé

NESTLE ROMANIA
Ultimele produse in stoc
49,18 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:

DHA este un acid gras nesaturat important care contribuie la dezvoltarea si functionarea normala a creierului.

Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea sanatatii dintilor si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Gama de suplimente alimentare pediatrice NanCare este bazata pe cele mai avansate cercetari Nestlé si creata special pentru a contribui la mentinerea sanatatii sugarilor si a copiilor de varsta mica.

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, ulei din microalga Schizochytrium sp., ulei de floarea soarelui, antioxidanti (alfa-tocoferol,esteri ai acidului ascorbic cu acizi grasi), Vitamina D3 ( colecalciferol).

Mod de utilizare: Agita bine inainte de folosire. Se administreaza 8 picaturi, in cazul in care medicul pediatru nu indica altfel. Inclina sticluta la un unghi de 45 grade pentru a forma picatura. Picaturile se pot administra cu lingurita sau direct in gura. Se mai pot administra intr-o lingurita cu lapte matern sau alte lichide. Inchide bine capacul dupa utilizare.

Precautii: A se pastra la temperatura camerei (maxim 25 grade Celsius), intr-un loc racoros si uscat, evitand sa fie expus la surse de caldura sau direct in razele soarelui. A se evita contactul cu apa. A se consuma in maxim 2 luni de la desigilare. Ambalat in atmosfera protectoare.

Detalii ale produsului

Prezentare
Flacon cu 10 ml
53916

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!