Ginsavit x 24 cps

Ginsavit x 24 cps

PHARCO EGIPT
Stoc epuizat
16,42 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
Ginsavit este benefic pentru buna funcţionare a organismului, menţinerea sănătăţii şi vitalităţii. Conţine o combinaţie echilibrată de vitamine, inozitol şi colina, minerale şi Ginseng.
Ginsavit este benefic in condiţii de stres fizic şi mental şi in cazul eforturilor intelectuale intense (precum in perioada de pregătire a examenelor), fiind un tonic adaptogen in care componentele sale acţioneaza sinergic.
Indicatii:
GINSAVIT este indicat in profilaxia si tratamentul simptomelor determinate de nutritia neechilibrata calitativ si cantitativ.
Stari de epuizare (de exemplu provocate de stres), oboseala, slabiciune, scaderea capacitatii de concentrare, precum si pentru cresterea tonusului psihic.
In perioada de convalescenta si la varstnici.
Efort fizic, abuz de alcool etilic, fumatori, tulburari gastro-intestinale.
Afectiuni care scad capacitatea de aparare a organismului.
Pentru sportivii de performanta – nu ies pozitiv la testele anti-dopingContraindicatii:
Hipersensibilitate la oricare dintre componentii medicamentului.
Hipervitaminoza A si D.
Insuficienta renala.
Tratament cu retinoizi.
Ginsavit nu se administreaza in caz de hipercalcemie, hipercalciurie, hiperkaliemie, hiperfosfatemie, boala Addisson, boala Wilson si infectii urolitiazice.
Ca si alte medicamente care contin fer, Ginsavit nu trebuie administrat la pacientii cu hemocromatoza, hemosideroza sau anemie hemolitica.
La persoanele cu alergie la arahide si soia (datorita continutului in soia).

Detalii ale produsului

Compozitie
Ulei rafinat de soia , extract hidroalcoolic 1:1 din radacini de Ginseng (Panax Ginseng), ulei partial hidrogenat de soia, ceara de albine, lecitina din soia.
Mod de administrare
1-2 capsule pe zi , de preferat dimineata sau in prima jumatate a zilei, sau conform recomandarii medicului. Se administreaza la copii peste 12 ani si adultilor.
Ambalare
cutie cu 24 capsule gelatinoase
20593

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!