Vagisan acid lactic, 7ovule, QUEISSER...

Vagisan acid lactic, 7ovule, QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
32,37 lei
Cu TVA

Descriere

Femeile care sunt susceptibile la infectii vaginale recurente pot ajuta la prevenirea acestor infectii prin diferite masuri. Una dintre aceste masuri este utilizarea acidului lactic care mentine si restabileste nivelurile naturale ale pH-ului vaginal, contribuind astfel la un mediu vaginal sanatos.

Acidificarea rapida a vaginului cu acid lactic

Intr-un vagin sanatos, un mediu acid ofera protectie naturala impotriva infectiilor. Acidificarea mediului vaginal cu acid lactic sustine cresterea lactobacililor „buni”, care formeaza partea esentiala a florei vaginale. In acelasi timp, acidificarea incetineste reproducerea agentilor patogeni daunatori. Acidul lactic poate fi astfel utilizat ca un preventiv la cei care sunt susceptibili la infectii vaginale recurente.

Acidul lactic Vagisan contine acid lactic si lactat de sodiu. Este folosit pentru a mentine si a restabili nivelurile naturale ale pH-ului in vagin. Acesta este in mod normal intre 3,8 si 4,4.

Acidul Lactic Vagisan acidifica rapid si eficient mediul vaginal, ajustandu-l in acelasi timp la nivelul normal al pH-ului din vagin. De asemenea, atenueaza rapid efectele fluidelor corporale alcaline, cum ar fi sangele sau spermatozoizii (ale caror niveluri de pH sunt peste 7).

Beneficii: 

  • Sustine o flora vaginala sanatoasa
  • Ajuta la prevenirea infectiilor vaginale recurente
  • Acidificarea si normalizarea rapida in vagin, de exemplu, dupa menstruatie sau actul sexual
  • Ajuta la mentinerea sau reglarea nivelului natural al pH-ului in vagin
  • Cu acid lactic
  • Poate fi folosit si in timpul sarcinii* si alaptarii
  • Poate fi folosit ca tratament de continuare dupa o infectie vaginala
  • Sigur pentru a fi utilizat pe termen lung
  • Nu este nevoie de refrigerare

Ingrediente INCI: Lactic Acid, Sodium Lactate. Macrogol 1500, Macrogol 6000.

Mod de utilizare: Introduceti un ovul cat mai adanc posibil in vagin seara, inainte de a merge la culcare. Ovulul este mai usor de introdus daca este mai intai umezit sub jet de apa. Se recomanda folosirea unor absorbante datorita solubilitatii ridicate a ovulelor, care poate duce la cresterea debitului.

Durata de administrare este in general de 5 – 7 zile. Acidul lactic Vagisan poate fi utilizat si de doua pana la trei ori pe saptamana pe o perioada mai lunga (un ovul seara).

Atentie! Acidul lactic Vagisan al Dr.Wolff nu trebuie sa fie utilizat in cazurile de hipersensibilitate cunoscuta la oricare a ingredientelor.

Restrictii de utilizare:

Fetele ar trebui sa utilizeze acidul lactic Vagisan Dr.Wolff numai dupa ce vorbesc cu medicul lor, deoarece nu s-a acumulat inca suficienta experienta pentru a il recomanda in general pentru utilizare la copii. Utilizarea acidului lactic Vagisan al Dr.Wolff nu este recomandat in timpul menstruatiei. Daca aveti o infectie vaginala in acest moment (de exemplu, descarcare crescuta, descarcare cu un miros neplacut, mancarime si arsura la nivelul intrare vaginala), ar trebui sa va consultati medicul inainte de a utiliza acidul lactic Vagisan Dr.Wolff, astfel incat simptomele dumneavoastra sa poata fi diagnosticate si tratate corespunzator.

Daca simptomele dumneavoastra vaginale se agraveaza sau nu se imbunatateste in decurs de 8 zile cand utilizati Dr.Wolff Acid lactic Vagisan, ar trebui sa incetati sa utilizati produs si consultati un medic. Acest lucru se aplica in special femeilor care sufera din uscaciune vaginala severa (de exemplu, in timpul menopauza si anii urmatori).

Intrucat Acidul Lactic Vagisan al Dr.Wolff contine nr spermicide (substante care ucid spermatozoizii masculini), nu ofera nicio protectie impotriva nedoritelor sarcina. Daca banda ovulului este deteriorata sau daca observati orice modificare a aspectului ovulelor nu utilizati produsul si informati producatorul.

Nota privind utilizarea impreuna cu prezervative:  Rezistenta la rupere a prezervativelor sau a capacelor/diafragmelor din latex poate fi afectata atunci cand este utilizat concomitent cu Vaginal Lactic Acid. Din acest motiv, Dr.Wolff's Vagisan Lactic Acidul nu trebuie aplicat atunci cand se utilizeaza latex prezervative sau capace (diafragme).

Depozitare si termen de valabilitate: Pastrati acidul lactic vagisan Dr.Wolff departe de vederea si indemana copiilor. Nu utilizati acidul lactic Vagisan Dr.Wolff dupa data de expirare care este inscrisa pe banda si clapeta pachetului dupa simbolul . Expirarea data se refera la ultima zi a lunii respective. Acest produs nu necesita niciun fel de special conditii de depozitare.

Detalii ale produsului

52398

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!