Vitex Agnus-Castus, 30 capsule, ZENYTH...

Vitex Agnus-Castus, 30 capsule, ZENYTH PHARMACEUTICALS

ZENYTH PHARMACEUTICALS
Ultimele produse in stoc
19,57 lei
Cu TVA

Descriere

Vitex Agnus-Castus este un supliment alimentar cu extract standardizat din fructe de Vitex, recomandat femeilor pentru mentinerea confortului inainte si in timpul ciclului menstrual, pentru reducerea simptomelor menopauzei, pentru echilibrul hormonal feminin si pentru sustinerea confortului fizic si mental.

Produsul Vitex Agnus-Castus este recomandat pentru:

  • Sindrom premenstrual (bufeuri, stari de iritabilitate si tulburari de dispozitie, congestia sanilor, crampe abdominale, tulburari de somn)
  • Reglarea menstruatiei
  • Lipsa menstruatiei
  • Reducerea chisturilor ovariene
  • Cicluri anovulatorii
  • Tulburari de ciclu ca urmare a utilizarii contraceptivelor.
  • Infertilitate
  • Reducerea manifestarilor neplacute la premenopauza si menopauza

Vitex contribuie la echilibrul hormonal feminin

Cercetarile moderne au confirmat utilizarea Vitex pentru echilibrarea hormonilor de fertilitate, pentru reglarea secretiei ovariene, pentru restabilirea echilibrului endocrin feminin, pentru echilibrarea raportului progesteron-estrogen prin stimularea secretiei de progesteron la nivelul axului hipotalamo-hipofizo-ovarian. Extractul de Vitex stimuleaza secretia hormonului luteinizant (LH), implicat in secretia progesteronului de catre ovar in faza luteala si reduce secretia hormonului stimulant folicular (FSH).

Este important de mentionat ca Vitex nu contine hormoni, insa ajuta corpul sa isi creasca nivelul de progesteron.

Barbatii pot folosi Vitex?

Da, si barbatii pot folosi Vitex pentru reducerea efectelor cauzate de excesul de prolactina si ca adjuvant in tratarea infertilitatii. Prolactina este unul dintre hormonii cu rol important in sanatatea sistemului reproducator la femei si in mentinerea libidoului la barbati. La barbati, nivelul de prolactina este mai mic decat la femei. Un nivel crescut de prolactina la barbati se asociaza cu tulburari de dinamica sexuala si scaderea libidoului.

Ingrediente/capsula: Extract din fructe de Vitex agnus-castus, cu minimum 0,5% agnuzide, pe suport de maltodextrina – 225 mg.

Celuloza microcristalina – 25 mg, capsula vegetala: hipromeloza. O capsula contine echivalentul a 900 mg fructe de Vitex.

Mod de administrare: Adulti: O capsula pe zi, de preferat in timpul mesei sau conform recomandarii specialistului. Se recomanda utilizarea continua timp de 4-6 luni.

Atentionari: Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente. Administrarea produsului de catre femei insarcinate sau care alapteaza se va face doar la recomandarea specialistului.

Daca apar manifestari neplacute (cefalee, ameteala, tulburari gastrointestinale, acnee, tulburari menstruale) se recomanda intreruperea utilizarii. Produsul poate afecta terapia bolii Parkinson, a schizofreniei sau a altor tulburari psihotice, poate scadea eficienta anticonceptionalelor.

Produsul contine ingrediente provenite din surse naturale, de aceea pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul. Acest lucru nu influenteaza eficienta sau siguranta produsului.

Conditii de pastrare: In ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 30 de capsule
52325

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!