Proctinum supozitoare x10buc

Proctinum supozitoare x10buc

Zdrovit
39,28 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru hidratarea si protejarea mucoasei rectale si a canalului anal, in conditii care necesită stimularea procesului natural de regenerare si vindecare:
• hemoroizi interni si externi
• ca tratament adjuvant după chirurgie proctologică si in timpul radioterapiei
• in caz de inflamatie cu senzatie de prurit si iritatie
• rupturi si fisuri anale cauzate de constipatie
După introducerea supozitorului in rect, din cauza temperaturii corporale, acesta se topeste si se dizolvă in canalul anal. Acidul hialuronic eliberat se umflă datorită contactului cu secretia umedă si formează un strat de gel pe suprafata mucoasei. Acesta actionează ca o barieră de protectie ce creează conditiile optime pentru activarea proceselor naturale de regenerare si apărare imunitară a zonei. Filmul de protectie format de acidul hialuronic restabileste umiditatea naturală, reduce inflamatia, usurează si accelerează vindecarea mucoaselor deteriorate din canalul anal si rect.Recomandare: persoanelor care suferă de hemoroizi interni si externi, resimt disconfort in zona anală si perianală cum ar fi prurit si senzatie de arsură, sunt sensibile la iritatiile anale.

Detalii ale produsului

Compozitie
1 supozitor conține: 10 mg acid hialuronic (sarea de sodiu a acidului hialuronic) și grăsime neutră ca excipient.
Mod de administrare
se administrează intern, doar pe cale rectală. Înainte de utilizare, spălați-vă foarte bine pe mâini. Îndepărtați cu atenție supozitorul din folie. Introduceți delicat supozitorul pe canalul anal. Utilizați un supozitor înainte de culcare, cu excepția cazului în care medicul vă recomandă să procedați altfel. Supozitoarele pot fi utilizate continuu, timp de 5-10 zile consecutive. Dacă este necesar, tratamentul poate fi prelungit până la 20 de zile. Ca tratament unic, supozitoarele nu trebuie util
Ambalare
2 blistere x 5 supozitoare
10143

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!