Colon care, 30 capsule, ADAMS

Colon care, 30 capsule, ADAMS

ADAMS
Ultimele produse in stoc
44,03 lei
Cu TVA

Descriere

Beneficii ColonCare:

Daca suferiti de constipatie, balonare severa, obezitate, epuizare cronica, reflux de acid, paraziti, dureri de stomac, acnee, boli ale pielii sau parului, precum si multe altele, o cura de detoxifiere si curatare poate fi benefica;

Efectele apar la 12-24 de ore de la administrare si consta in reducerea balonarii si reglarea tranzitului intestinal ca urmare a actiunii conjugate a ingredientelor produsului, care actioneaza in directia mentinerii structurii si functionarii normale a florei intestinale. 

Suntem expusi in fiecare zi la toxine, poluare si chimicale: in urma detoxifierii se elimina aceste elemente toxice din organism.

Ingrediente:

Frunze de Senna (Cassia acutifolia), scoarta de Cascara sagrada (Rhamnus purshiana), Tarate din seminte de Psyllium (Plantago ovata), gelatina (capsula), seminte de in (Linum usitatissimum), gel concentrat 200:1 din frunze de Aloe(Aloe barbadensis), Lactobacillus Acidophilus, radacini de Lemn dulce (Glycynhiza glabra), celuloza(agent de incarcare),acid stearic (antiaglomerant), Captex(ulei din nuca de cocos/ cocos nucifera), stearat de de magneziu(antiaglomerant).

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar luati ocazional 1-2 capsule  pentru curatire intestinala. In timpul programului de curatire a colonului si de detoxifiere luati 2 capsule, seara, pe o perioada de 15 zile. Puteti repeta programul dupa o pauza de 6-8 saptamani.

Precautii / Atentionari:

  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • Consultati medicul inainte de a folosi acest produs, in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.
  • Recomandat doar adultilor (peste 18 ani).
  • Nu folositi acest produs in cazul in care aveti diaree sau dureri abdominale.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 30 de capsule
47882

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!