Dicarbocalm coacaze suspensie orala, 20plicuri,...

Dicarbocalm coacaze suspensie orala, 20plicuri, OPELLA HEALTHCARE

OPELLA HEALTHCARE
28,02 lei
Cu TVA

Descriere

Dicarbocalm se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al pirozisului si/sau durerii din afectiunile eso-gastro-duodenale care evolueaza cu hiperaciditate.

Ingrediente: Fiecare plic cu 4,3 ml suspensie orala contine hidroxid de aluminiu 351,9 mg sub forma de oxid de aluminiu hidratat 460 mg/gel uscat de hidroxid de aluminiu, pulbere corespunzator la 230,00 mg oxid de aluminiu, echivalent la oxid de aluminiu 230 mg, si hidroxid de magneziu 400 mg.

Mod de utilizare: Pentru administrare orala. Adulti si adolescenti cu varsta peste 14 ani: doza recomandata este de 1-2 plicuri la 1 ora dupa fiecare masa principala si in caz de pirozis sau durere. Doza zilnica maxima este de 8 plicuri. La pacientii cu insuficienta renala (vezi si 4.3, 4.4 si 4.5) sau hepatica usoara pana la moderata si, de asemenea, la pacientii varstnici doza zilnica trebuie redusa la jumatate (maximum 4 plicuri pe zi). Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 4 saptamani fara recomandare medicala. Daca simptomele nu se amelioreaza sau se agraveaza dupa 7 zile de tratament continuu, trebuie investigata etiologia acestora si reevaluata conduita terapeutica.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 20 de plicuri
50961

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!