Acid folic 1mg x 100 tb

Acid folic 1mg x 100 tb

LAB. REMEDIA ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Acidul folic face parte din grupul vitaminelor B şi contribuie la creşterea ţesutului matern in timpul sarcinii, la buna funcţionare a hematopoiezei, la metabolismul normal al homocisteinei, la procesul de diviziune celulară şi la sinteza normală a aminoacizilor. De asemenea, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la menţinerea sănătăţii psihice şi la reducerea oboselii şi extenuării.
Acidul folic este necesar pentru producerea de energie, metabolizarea carbohidratilor, reglarea si functionarea sistemului nervos si pentru transformările proteinelor si lipidelor in organism.
Alte beneficii ale acidului folic:
– Ajută la repararea ADN-ului si sustine organismul in procesul de absorbtie a substantelor nutritive din alimente. Acidul folic ajută si la crearea de celule noi, cu precădere a globulelor rosii.
– Contribuie la prevenirea malformatiilor congenitale.
– Sustine sistemul nervos prin prevenirea tulburărilor neurologice sau emotionale.
– Reduce nivelul de homocisteină (aminoacid rezultat in urma demetilării metioninei) care are legătură cu aparitia problemelor cardiovasculare, aterosclerozei, trombozelor venoase, dar si a stărilor depresive.Supliment alimentar recomandat femeilor inainte şi in perioada sarcinii sau in premenopauză, copiilor si adolescentilor in perioada de creştere, persoanelor cu carenţe de acid folic.

Detalii ale produsului

Compozitie
Acid folic – 1 mg
Mod de administrare
Câte un comprimat pe zi, administrat cu apă.
10707

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!