Adrehyll pentru adulti, 10 plicuri, Hyllan

Adrehyll pentru adulti, 10 plicuri, Hyllan

HYLLAN PHARMA
22,81 lei
Cu TVA

Descriere

Adrehyll este un supliment alimentar util in caz de diaree asociata tratamentului cu antibiotic, diareea calatorului, diareea cauzata de Clostridium difficile. De asemenea, poate fi adjuvant al tratamentului contra acneei.
Proprietati:
Saccharomyces boulardii combate diareea acuta infectioasa si diareea severa, efecte sustinute de studii clinice.
Reduce manifestarile si recurenta infectiilor cu Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenza, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (Giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi, echinococi.
Creste eficienta tratamentelor cu antibiotice Diosmectita.
Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal si la biosinteza vitaminelor din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6).Are o putere mare de acoperire a mucusului intestinal, reducand hipersensibilitatea intestinala.Incetineste tranzitul intestinal, pentru ca structura sa specifica ii confera proprietati de absorbtie a gazelor intestinale si de incetinire a tranzitului.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
2-3 plicuri pe zi (sau conform recomandarii medicului specialist ori a farmacistului).Continutul unui plic se dizolva in 150ml de apa.
35177

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!