Aktiv Ca 750 mg-D3-Biotina-Acid folic x 30...

Aktiv Ca 750 mg-D3-Biotina-Acid folic x 30 comprimate, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Prezent cu precadere la nivelul sistemului osos si la nivelul danturii, Calciul are un rol important si in coagularea sangelui, in functionarea enzimelor digestive, precum si in procesul de diviziune si diferentiere celulara.

Existenta unor probleme legate de nivelul optim de calciu se traduce prin probleme de sanatate, carii dentare sau probleme la nivelul structurii scheletului.

Surse naturale de Calciu pentru organism sunt semintele de floarea soarelui, curmale, smochine, broccoli, capsuni, legume cu frunze vezi, portocale.
Aportul adecvat de Vitamina D3 este corelat cu un nivel normal al Calciului si al Fosforului in sange. Prin asigurarea dozei zilnice recomandate de Vitamina D3 este protejat si sistemul muscular, la fel si sistemul imunitar.

Surse naturale de Vitamina D3 sunt uleiul de peste, somonul, ficatul de vita, soia, ouale, ciupercile si nu numai.
Acidul folic are un rol important in prevenirea riscului aparitiei defectelor de tub neural. Dozarea corespunzatoare a acidului folic duce la reglarea nivelului de homocisteina, cu implicatii in bolile cardiovasculare.

In acelasi timp, Acidul folic este apreciat si pentru efectul benefic asupra organismului dat de reducerea oboselii si extenuarii si de mentinerea sanatatii psihice.

Surse naturale de Acid folic sunt nucile, fasolea uscata, alunele, vegetalele cu frunze verzi.
Cunoscuta si ca Vitamina B7, Biotina are rol in metabolismul energetic normal.

Un aport zilnic corespunzator al Biotinei contribuie, de asemenea, la mentinerea sanatatii parului, pielii si a membranelor mucoase, precum si a sanatatii psihice.

Surse naturale pentru Biotina sunt organele, galbenusul de ou, ciupercile, nucile, spanacul, rosiile.

Detalii ale produsului

Compozitie
750 mg Calciu
5 µg Vitamina D3
400 µg Acid folic
150 µg Biotina
Mod de administrare
Se administreaza 1 comprimat zilnic, dupa masa, cu suficient lichid, nemestecat. La nevoie, comprimatele pot fi injumatatite.
Ambalare
30 comprimate
13390

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!