Aktiv memovit x 30 cps

Aktiv memovit x 30 cps

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
23,16 lei
Cu TVA

Descriere

Care sunt beneficiile Lecitinei?
Lecitina este un amestec complex de fosfolipide diferite care intră in structura membranelor celulare, inclusiv a celor nervoase si cerebrale si le oferă proprietăti fizico-mecanice specifice.
Aportul de lecitină sta la baza constructiei membranelor celulare. De ce sunt atat de importante membranele celulare? Pentru că proprietătile lor fizice sunt esentiale pentru modul in care semnalul nervos circulă de-a lungul fibrelor nervoase si pentru comunicarea dintre neuroni la nivelul sinapselor.
Care sunt beneficiile Complexului de Vitamine B?
De asemenea, vitaminele hidrosolubile ale complexului B sunt esentiale pentru desfăsurarea a numeroase procese din organism. Ele insă nu pot fi stocate pentru mult timp si, de aceea, un aport corect si constant este esential.
Vitaminele complexului B (B1, B2, B6, B12, Niacina) contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normală a sistemului nervos.
Vitamina B1 si Acidul folic contribuie la mentinerea sănătătii psihice. Află mai multe despre Acidul folic, aici!
Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor si, alături de Niacină si Acid folic, la reducerea oboselii si extenuării.
Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor rosii, la functionarea normală a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuării.
Care sunt beneficile acizilor grasi Omega-3?
Aportul de acizi grasi Omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic) este si el important pentru sănătatea si starea de bine a organismului.
Creierul contine 10-12% lipide, dintre care, aproximativ 35% sunt reprezentate de acizii grasi polinesaturati (Omega-3, Omega-6). DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului, in conditiile unui consum zilnic de 250 mg.
In plus, Doppelherz aktiv Memovit contine si:
Vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Zinc, care contribuie la functia cognitivă normală.
Cupru, ce contribuie la functionarea normală a sistemului nervos.

Detalii ale produsului

13402

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!