Aktiv Vitamina C  Zinc, 15 comprimate...

Aktiv Vitamina C Zinc, 15 comprimate efervescente, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
16,21 lei
Cu TVA

Descriere

Acidul ascorbic, cunoscut si sub numele de Vitamina C, este cea mai consumata dintre vitamine, iar beneficiile ei sunt numeroase. Datorita faptului ca organismul nostru nu o poate produce, trebuie sa o asimilam din hrana sau cu ajutorul suplimentelor. Nivelul de Vitamina C este insa mult diminuat de stres, de consumul de alcool, de fumul de tigara, precum si de o serie de medicamente. Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si după acestea, precum si la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor. In plus, Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, creste absorbtia fierului si este importanta pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Zincul este aliatul frumusetii, contribuind la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor. In acelasi timp, joaca un rol important pentru functia cognitiva normala si functionarea normala a sistemului imunitar. Prezenta Zincului in cantitate optima in organism ajuta si la metabolismul normal al Vitaminei A.
O activitate fizica excesiva sau un regim vegetarian pot duce la o carenta de Zinc. Surse naturale importante de Zinc sunt carnea, ficatul, ouale si fructele de mare.

Detalii ale produsului

Compozitie
600 mg Vitamina C, 5 mg Zinc
Mod de administrare
Se administreaza un comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml), zilnic.
Ambalare
15 comprimate
13450

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!