Aktiv Vit.C  Zn vit.E depot x 40 tb

Aktiv Vit.C Zn vit.E depot x 40 tb

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Despre produs:
Supliment alimentar fara gluten pentru sprijinul sistemului imunitar!
Aportul extern de microelemente este necesar cand organismul nu poate le poate produce singur. Alimentatia necorespunzatoare poate sa nu acopere cantitatea optima de microelemente si sa duca la aparitia unui dezechilibru. In acelasi timp, anumite vitamine si microelemente nu sunt depozitate, ele fiind folosite intr-o oarecare masura iar, apoi, eliminate.
Datorita unui mod special de preparare dezvoltat, comprimatul cu eliberare prelungita de la Doppelherz® are rolul unui "depozit de substante nutritive". Din acest "depozit", substantele sunt eliberate si absorbite in mod treptat, in decursul a mai multe ore.
Continutul de Vitamina C, Vitamina E, Seleniu, Acid folic si Zinc recomanda Doppelherz® aktiv C Zinc E400 Retard pentru persoanele care isi doresc un sistem imunitar puternic.
Beneficii:
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei C?
Vitamina C este una dintre cele mai des utilizate, intalnite si recomadate vitamine. Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, precum si la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor.
In plus, Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, creste absorbtia fierului si este importanta pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Surse naturale de Vitamina C sunt zarzavaturile si citricele. Aportul de Vitamina C trebuie sa creasca in timpul sezonului rece sau in perioade cu efort fizic intens.

Detalii ale produsului

8207

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!